Ivy met een twist,

Endclothing heeft deze week een nieuwe levering producten binnen gekregen, zo mooi, daar kan ik een maand lang het blog mee vullen. Om jullie niet het idee te geven dat wij niet onafhankelijk zijn, ga ik dus niet iedere dag over EndClothing schrijven, maar heb ik een plukje uit hun collectie gepakt om te laten zien.

Deze combinatie heeft T. Hayashida zo op de foto kunnen leggen voor zijn pracht plaatjes boek Take Ivy. Het shirt en de broek zijn van Heritage Research en de schoenen zijn van Clarks Originals. Lekkere outfit, broeks pijpjes omgerold, mouwtjes opgestroopt en flaneren langs het strand met de lente in het vooruitzicht. Ik zeg doen!

Alles verkrijgbaar bij EndClothing.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.