Jordan 13 “Playoffs”,

Tijdens de het All Stars potje in 1998 won Michael Jordan de prestigieuze MVP award. Voor hem heel leuk, maar voor nu niet direct belangrijk. Wel belangrijk was het paar schoenen welke hij op dat moment droeg. Deze Jordan 13 colorway zag toen voor het eerst het levenslicht in het veld.

Nu is 2011 al en heel lekker jaar voor de Jordan enthousiasteling. De Cement is weer terug gekomen, de 13 heeft al een lekker kleurtje gekend en zelfs de Cool Grey hebben we weer mogen verwelkomen. Ik denk dat mijn MG-B nog maar even moet wachten, sparen lukt dit jaar gewoon niet. Stuk voor stuk zullen deze Jordan releases toch thuis op de plank moeten liggen.

Bestellen kan via CrookedTongues.

Tags from the story
, , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.