Levi’s Trucker Jacket

Alvast excuus voor mijn belerende toon. Maar sommige dingen zijn gewoon zo erg basic en noodzakelijk om te hebben. En ja, fijne sokken en goedzittend ondergoed ook maar ik doel op het bezitten van EEN jeans-jacket. Een waarom kan ik je niet geven. Wel een “omdat wij dat zeggen”. En dat klinkt misschien als grootheidswaan maar ik ben gelukkig niet de enige die het zo ziet.

Goed dat is er uit. Ik zal het verder kort houden. Een denim jacket is gewoon een basic. Het is wellicht even een zoektocht naar de juiste maar met enkelen kun je gewoon nooit de fout mee in gaan. De Levi’s Trucker Jacket is de meest basic van de basics. Niet te veel heisa maar gewoon een goed jasje. Zoek gerust naar een andere maar als je er niet uitkomt heb je de geruststelling dat je terug kunt vallen op good ol’ Levi’s. Een geruststellende gedachte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.