Levi’s Vintage Clothing Cargo’s,

Het is een hele mond vol, maar alles wat de titel zegt is dat dit over een leuke broek gaat. Levi’s Vintage Clothing is zeg maar de timeline van Levi’s. Onder dit label brengen ze kleding uit zoals het ooit was en hoe het nu al dan niet versleten eruit zou zien. Volledig passend binnen de hele heritage trend die al een jaartje of wat bezig is.

Binnen deze LVC lijn heeft Levi’s ook een broek anders dan jeans gebracht. Een ouderwetse cargo is de beste kleur voor een cargo, olijfgroen. Uiteraard is deze ook gemaakt zoals Levi’s het ooit bedoelt heeft en komt deze zelfs met wat vintage slijtplekken. Marketingbuzz of niet, het is gewoon een leuke broek, voor wanneer je raw denim echt even rust nodig heeft.

StevenAlan heeft deze cargo nog in alle maten voorradig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.