Monitaly Hooded Field Jacket,

Wanneer je een succesvolle handgemaakte schoenenlijn als Yuketen hebt ontwikkeld en je de juiste kleding voor erbij niet kan vinden, dan ontwikkel je die toch lekker zelf. Zal Yuki Matsuda dat gedacht hebben toen hij aan de slag ging met het Monitaly label? Klinkt zeer aannemelijk, maar ik heb dit ook zelf bedacht. Yuki’s beweegredenen kunnen ook totaal andere zijn.

Echter dat doet er niet, waar het hier om gaat is Monitaly en wat voor moois zij maken. Yep, check deze field jacket even. Plaid just never gets played out. (..die grap wel – Ed.) Naast dat het gewoon een lekkere lap stof is, is er ook nog veel zorg besteed aan de details, met subtiele hints naar de Yuketen footwear. Ik word hier dus blij van.

Verkrijgbaar bij Epaulet, uiteraard.

Tags from the story
, , , ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.