Nau iPad Sleeve,

Begin deze week schreef ik al over de Nau Motil Messenger Bag. Na die vondst ben ik verder gaan kijken op de site van Nau en zag dat ze daar echt wel heel veel leuke spulletjes verkopen. Ook voor de gadgetfreak hebben ze daar passende accessoires.

Mijn tablet is geen iPad, maar mocht ik een iPad gehad hebben dan is deze sleeve absoluut de sleeve die ik zou gebruiken. Ik ben vatbaar voor vilt in dergelijke producten. Vilt is een top materiaal, zacht, sterk en schokabsorberend, ideaal om je gevoelige tablet in te beschermen. Dat je daarnaast nog ruimte hebt voor je ticket en je paspoort is mooi meegenomen. Meer heb je niet nodig wanneer je gaat vliegen!

Wederom verkrijgbaar in de Nau Webshop.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.