Nau Motil Messenger bag,

Al enige weken ben ik op zoek naar een goeie tas. Een tas die niet te sportief is, maar waardoor ik me ook niet direct een oude zak voel. Herkenbaar? Gewoon een tas die je mee kan nemen naar kantoor zonder dat je denkt: “Goh, hippe laptoptas heb jij.”. In de zoektocht heb ik redelijk wat mooie tassen gevonden, helaas allemaal way beyond the budget.

En toen ineens kwam ik websurfend terecht op de site van Nau. Naast zeer sophisticated kleding bieden zij ook een leuke accessoires lijn. En daar vond ik deze messenger bag. Strak geweven polyester in een herringbone motief. Waterdicht en hij beschikt over een padded gedeelte voor de laptop. Dit is gewoon een goeie tas.

Te bestellen bij de Nau webshop.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.