New Balance, made in England,

Let op die laatste 3 woorden wanneer je een New Balance schoentje koopt, Made in England. Alleen wanneer die drie woorden op je schoen staan dan heb je de goeie New Balance schoen te pakken. Door de jaren heen zijn overal ter wereld fabriekjes die deze schoenen maken, maar er is maar één locatie waar de goede modellen vandaan komen.

Neem bijvoorbeeld deze 577, slank met frisse kleurtjes. Verrekte frisse kleurtjes. Dit lijkt mij een ook een aanwinst voor deze lente. Ik heb net een paar Toki’s in pre-order gezet, maar denk dat ik die moet aanvullen met deze. Laten we nu eerlijk zijn, met groen suede en oranje details in een combinatie kan je haast niet mis gaan.

Verkrijgbaar bij EndClothing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.