Nieuwe Red Bricks nodig?

Alsof we nog niet genoeg Red Bricks voorbij hebben zien vliegen in de laatste weken. Dat was volledig de schuld van Frans Boone, die het nodig vond om iedere week maar weer met een paar frisse Aldens aan te komen. We doen het nu even anders, dit zijn geen Aldens.

Dit zijn Mark McNairy New Amsterdam schoenen, de lijn die we eerder al eens besproken hebben. Voor de lente zijn hier een aantal nieuwe modellen in uitgekomen. En deze hieronder viel mij in het bijzonder op. De knipoog naar de yellow boot kan ik wel waarderen. Mooie STF 501 erop en klaar ben je.

Deze week binnengekomen bij EndClothing.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.