Nike Toki voor de lente,

Heerlijk, dat is het eerste dat in mij op komt wanneer ik een Toki zie. De Toki is die schoen van Nike welke het bewijs is dat ze bij Nike nog niet vergeten zijn hoe ze een leuk nieuw model moeten bouwen. Een heel verhaal hierover is reeds eerder verschenen op OurBubble.

Nu gebeurt ondertussen met de Toki bijna hetzelfde als met ieder leuk Nike model. De ene na de andere release komt zomaar op duiken. De Toki is, naar mijn idee volledig onterecht, nog niet de hype schoen van Nike. Je kan een Toki bij de betere webshops in de sale vinden, dat is geen goed teken. Hopeleijk brengt deze canvas lente editie hier verandering in. Deze is zo fresh, gewoon een leuk schoentje.

De winkel van de maand EndClothing heeft deze in pre-order.

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.