Nog zo’n mooi Gant shirt,

Eerder deze week schreef ik hier al over Gant Rugger. Die lijn zorgt echt voor serieuze veranderingen bij Gant. Nog even en ik word er zelf fan van. Bij Epaulet hebben ze een hele lading spulletjes uit deze collectie binnen gehad. Om ze allemaal de revue laten passeren gaat mij iets te ver, maar dit shirt wilde ik jullie niet onthouden.

Het is eigenlijk zo’n shirt wat je verwacht van de ouwe Gant, maar dan toch net even met een twist. Het materiaal is niet het lompe dikke katoen wat je normaal krijgt bij een Gant shirt. Welnee, het is heel fijn lichtgewicht katoen, dat in combinatie met de parelmoer knoopjes en subtiele merklabels maakt dit toch weer een heel fris shirt.

Ook verkrijgbaar bij Epaulet.

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.