Norse Projects shirt,

Goeie shirts kan je er niet genoeg van hebben. Met jeans ben je snel klaar, je hebt er een paar liggen en 9 van 10 keer trek je dezelfde aan, die zit namelijk toch het lekkerste. Die ene raw denim die je al een paar maanden draagt, wachtende tot die helemaal naar jou toe is gesleten. Lijkt me helder, alleen shirts, daar kom je niet met een paar weg.

Gelukkig begrijpen ze dat bij Norse Projects en bieden ze een hele lijn goeie shirts. Altijd goed om af te wisselen met je Gitman Vintage of je Hamilton shirts. Uit die hele lijn die ze hebben viel deze hieronder mij het meest op. Het zal het kleine ruitje wel zijn, top toch?

Via EndClothing.

 

 

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.