Nuji, wat?

Yep, dat was wat ik dacht toen ik voor het eerst op de Nuji site kwam. Wat?

Mocht je gevoelig zijn voor verslavingen en ben je koopziek, lees niet verder.Dan is Nuji niet voor jou.

Wat het is? Een platform waar je op bij kan houden wat je vet vindt, waar je het gevonden hebt en het helpt je nieuwe vette dingen vinden. Dus? Je kan mensen gaan volgen, die delen dan met jou wat ze vet vinden en waar ze het gevonden hebben. Dit brengt je mogelijk op nieuwe ontdekkingen, de kans is namelijk groot dat als je 1 ding vet vindt, je meer artikelen in hun timeline vet vindt. En als jij op een willekeurige site of in een willekeurige winkel iets vets vindt, dan tag je die zelf ook en zien jou volgers weer wat voor briljant artikel je gevonden hebt.

Is dat nieuw? Nope, waarom is het vet dan? Heel simpel, de eenvoud van de interface. Heb je een iPhone (Android en BB komen ook nog) dan schiet je een foto, schrijf je waar je het gevonden en en klaar. En op de PC/Mac is het helemaal pure eenvoud, een installatie uitleg vind je hier. En nu? Gewoon een account aanmaken, beginnen met taggen en een beetje andere tags browsen.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.