Oak Street Vibram boots,

Al eerder waren de schoenen van Oak Street Bootmakers hier te bewonderen. Destijds waren de schoenen enkel via de website van de fabrikant zelf te bestellen. Met alle invoerrechten en verzendkosten voor transcontinentale bestellingen van  dien. Wat wil ons geluk, EndClothing heeft dit leuke schoenenlabel in het assortiment opgenomen. De gevolgen zijn duidelijk, geen invoerkosten meer en lagere verzendkosten.

George Vlagos mag de fabriek van zijn oude man flink gaan uitbreiden, ik durf te wedden dat dankzij het grotere afzetkanaal, hij flink aan de bak mag om de vraag aan te kunnen. Dit zijn van die heerlijke schoenen in de categorie Yuketen en Quoddy. Kwaliteitsmaterialen met de zorg van waar vakmanschap in elkaar gezet. Super! Onderstaand modelletje kan je eigenlijk het hele jaar wel dragen toch?

EndClothing heeft ze gelimiteerd op voorraad.

 

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.