Och, was het maar vast Herfst 2011,

Natuurlijk kan ik niet wachten tot de lente er weer is en er geen regen meer valt. Ja ik kijk uit naar heerlijk in de zomer op een terras zitten en genieten van het zonnetje. Maar toen ik vandaag in mijn mailbox keek en zag wat voor moois er in de herfst op ons staat te wachten, kreeg ik toch twee tellen de gedacht “och was het maar vast herfst!”.

Wat wil het geval, Timberland is bezig met een upgrade van hun hele line-up. Nu waren ze de afgelopen maanden al leuk bezig met nieuwe ideeën en het terug brengen van een ouderwets gevoel, maar na het zien van deze preview weet ik zeker dat Timberland echt op de goede weg zit. Kwaliteit spat van de foto af, details zijn nog niet bekend, maar dit lijkt wel een goodyear welted zool. Met een pracht van een bovenwerk. Kunnen jullie ook al niet wachten op de herfst?

Waarschijnlijk in de Timberland shops verkrijgbaar, meer info volgt wanneer bekend.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.