Ronnie Fieg X Sebago, nu ook voor dames,

Ronnie Fieg heeft al meerdere malen een feature hier op ons blog gehad. Geheel terecht mag gezegd worden. De man weet gewoon hoe je met mooie materialen van een simpele schoen een top product kan bakken. Neem bij voorbeeld de Clarks van een paar maanden terug.

Ronnie Fieg heeft een goeie band met Sebago, hun Nexus Project heeft al meerdere edities gekend. Deze keer echter gooit hij het over een andere boeg, jawel, een Sebago lijn voor dames. Ik ben enthousiast! Vooral van deze versie hieronder, mooi leer en suède op een slank halfhoog schoentje met wat leuke Minnetonka-achtige details. Ze komen op 1 april uit bij meerdere retailers, waaronder uiteraard ook David Z.

Houd David Z in de gaten.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.