Rugger by Gant Shirts,

Gant is jarenlang het merk geweest wat die ene stijve hark in je familie altijd droeg. Die oom van je uit Huizen, die een A6 wilde rijden maar een Passat had, die droeg altijd die net iets te wijde Gant truien. Die oom moet snel op zoek naar een ander merk, zal zich niet meer thuis voelen in Gant.

Want ook bij Gant zijn ze aan het vernieuwen en dat lukt best aardig. Ze hebben een oude lijn weer tot een nieuw leven geroepen. Rugger by Gant is ooit eens van de grond gekomen toen een zoon van de ouwe Gant het roer overnam. Die lijn bloedde snel dood, tot ineens heritage en geschiedenis helemaal hip was. Uit de grote hoed toverde de marketing mensen bij Gant de een hele heritage lijn en noemde zij het Gant Rugger.  Een goeie keuze, getuige dit shirt.

Verkrijgbaar bijvoorbeeld bij Epaulet.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.