Suede Alden Long Wings

Toen ik het laatste stukje schreef over de Alden Long Wing brogue waren we er op de redactie wel over uit. Dit is nu echt de laatste keer dat we over Alden schrijven voor een lange tijd. Heeft nog geen week geduurt voor deze belofte verbroken werd. Want ook al schrijven wij er niet meer over, Alden gaat toch wel gewoon door met het maken van mooie schoenen.

De reden dat we deze dan toch weer posten. Je moet wel setjes compleet maken vind ik. Want ook dit is een Alden Long Wing brogue. Hebben we er nu 3 op een rij. Het setje compleet. Deze is bijna net zo mooi als de vorige twee. Blauw suede met een redbrick zool. Het wordt een beetje eentonig als ik weer wauw zeg. Vandaar OOEEEEE!!!!!!

Wederom heeft Frans Boone ze alvast in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.