Tijdloos, Timex for Club Monaco,

We hebben eerder weleens geschreven over de kracht en de eenvoud van de Timex horloges. Natuurlijk is het hartstikke leuk om een mooie Sub om de pols te hebben hangen. Maar na een beetje rekenwerk kom je er achter dat je voor de prijs van die Sub ook zeer makkelijk jezelf en 199 van je vrienden een vette Timex kado kan doen.

En vergis je niet, Timex is hot! Het is een merk met een lange geschiedenis en qua design springen ze lekker in op de simplistische trends van tegenwoordig. Het mooie aan dit horloge is dat die vrij makkelijk bij je hele garderobe gedragen kan worden. Gewoon een heerlijk makkelijk klokkie wat altijd kan. En voor deze prijs, koop er voor mij ook een, deal?

 

Verkrijgbaar voor een goeie prijs bij Brown Fashion.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.