Timberland 7 Eye Chukka,

timberland gore tex hunting boot

De originele Timberland 7 Eye Chukka, of wel de Gore-Tex Hunting Boot, hebben we hier al eens eerder besproken. Voor de lente houd Timberland wel van een kleine verandering. In dit geval gaat het om een mooie subtiele wijziging van een reeds bewezen concept.

De 7 Eye Chukka komt in een fris tintje full grain leder, met een zeer subtiele deck zool eronder geplakt. Heel subtiel, niet zo log en robuust als zijn winterse broertje. In deze variant kan je praktisch doorlopen tot het zomer wordt, of tot Timberland een nog frissere uitvoering bedacht heeft.

Verkrijgbaar bij EndClothing.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.