Tricker’s Gaucho Suède Brogue Boot,

Hier hebben we dan weer een oude bekende op dit blog. Tricker’s maakt al een geruime tijd zeer klassiek schoeisel. Typisch Engels, wat voor schoenen dus niet per definitie slecht is. In tegenstelling tot hun auto’s, maar dat terzijde. Tricker’s hebben we hier reeds eerder besproken. Net als bij bijvoorbeeld Alden, kan je als retailer bij Tricker’s ook een serie volledig naar jouw eigen smaak laten fabriceren.

Present London houdt wel van samenwerkingsprojecten, dat hebben ze al eerder laten zien. In tegenstelling tot de vorige keer, denk ik dat dit project niet snel in de sale te vinden zal zijn. Wat een super schoen, topkleuren voor de lente, vederlichte combinatie dankzij de GoodYear welted Vibram zool eronder. Gewoon perfect.

Uiteraard exclusief via Present London.

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.