Vans Vault Chukka LX,

Vans is toch al jaren aan de weg aan het timmeren. Ik kan me nog herinneren dat er in Nederland alleen een paar skatewinkels waren met grote collecties van Vans schoenen. Wilde je destijds een echt exclusief paar Vans was er eigenlijk maar één adres in Amsterdam.

Tegenwoordig kan je in bijna iedere winkelstraat wel een paar Vans vinden. De een nog lelijker dan de ander. Maar gelukkig laten ze af en toe bij Vans nog zien dat ze weten hoe het moet. Neem deze op de Chukka Bo geïnspireerde schoen. Met luxe leer uitgevoerd in een licht rode kleur (bijna roze) met beige accenten. Ik ben verkocht en kan niet wachten tot ze in de shop liggen.

Mijn gok is dat bijvoorbeeld FreshCotton deze wel gaat leveren.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.