Vans Vault One Piece LX,

Van de dress shoes ben ik altijd fan van de whole cut Het maakt niet uit wie de maker is, Magnanni, Crocket&Jones of John Lobb ze maken schitterende schoenen uit één lap leer, zonder dat er dikke naden op de schoen komen. Google maar op whole cut shoes en je ziet wat ik bedoel.

Aan deze techniek deed dit Vans schoentje mij denken. Natuurlijk is het geen echte whole cut, maar het idee is daar. En in die kleur plus de structuur van het gebruikte pigskin leer kunnen we weer stellen dat Vans prima begrijpt wat leuk is. Details over een lanceerdatum heb ik nog niet, maar wanneer dat bekend is, weet je het via ons als eerst.

@Vans, mail ons eens voor meer informatie!

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.