We gaan weer sparen,

Wat? Hoe kan je dat nou zeggen? Sparen is iets waar we niet veel aan doen bij OurBubble. Sparen betekent: niet die ene schoenen kopen, die tas links laten liggen en die jas heb je niet nodig. Ergo, dat kunnen wij helemaal niet. Dus hoe haal ik het in mijn hoofd om over sparen te beginnen? Kijk maar mee.

Ik wil graag mobiel zijn en heb hier dus een auto voor nodig. Openbaar vervoer is absoluut een no go. Wachten op treinen die niet op komen dagen, no way. Dus het alternatief is een auto, maar welke auto is nu stijlvol? En daarnaast mag die niet al te veel kosten. Dus een nieuwe Aston Martin is mooi, maar onbetaalbaar. In het kader van betaalbare klassiekers valt mijn keuze op dit plaatje. Een MG B Coupé uit 1971. Een haalbaar doel om voor te sparen niet waar?

Deze staat nu te koop bij The Gallery in Brummen.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.