Adidas X Ransom Pier CL,

Die hele Adidas Ransom series zijn een beetje aan mij voorbij gegaan. Ik heb er zelf niet zoveel mee. De schoenen ogen mij iets te ingewikkeld. Nu moet ik zeggen dat met die hele Jeremy Scott lijn, Adidas naar mijn mening, sowieso de weg kwijt is. De uitprobeersels van knuffelbeesten op een schoen geven mij niet echt een warm gevoel.

Door dit beeld wat ik van Adidas heb gekregen gebeurt het dus gemakkelijk dat een zeer fris en strak schoentje aan mijn aandacht ontglipt. En dat is best zonde, want dit is een verrekte fijne, strakke en eenvoudige schoen. De witte zool steekt goed af tegen het goed glimmende donkerbruine leren bovenwerk. Laten we hopen dat Adidas meer van dit moois gaat maken.

Verkrijgbaar bij EndClothing.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.