Alden… Zucht… Saaie Dingen..

Doe eens een gok. Alden? Ja.. Laten we eerlijk zijn. Het begint een beetje een gewoonte te worden dat Frans Boone de meest fijne stukjes schoeisel onder zijn dak aanbied. Een Flink aantal hebben we nu al voorbij laten komen.

Vandaag propageer ik de zoveelste. Ik ga het niet eens hebben over de lederen Alden X Frans Boone Longwing Brogues. Want die… Ja.. daar ging ik het niet over hebben. (zijn ook echt heel nice overigens)
Een saaie blauwe schoen. Daar hebben we wat aan. Klinkt als sarcasme maar is allerminst zo bedoeld. ┬áIk heb geen gebrek aan suede. Ik ben dol op suede schoenen. Ik heb wel te kort aan blauw suede en daarom… Nee, hij is niet spectaculair. Hij is niet vernieuwend. Hij is misschien wel echt saai..

Maar o wat zijn ze fijn. Laat de slanke lijn even op je inwerken en kom tot de conclusie waarom deze wel mooi is en van b@#mel in verhouding klompjes maakt. Unlined en plain toe.. Hoe sterk kan eenvoud van je scherm afspatten!? ZO:

Bij Frans Boone online verkrijgbaar.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.