Alweer blauwe schoenen?

Het zijn niet de eerste Grensons die op ons blog verschijnen. Het zijn ook niet de eerste blauwe schoenen welke een feature hier krijgen. En nee, het zijn zelfs niet de eerste blauwe schoenen met een red brick achtige zool. Waarom krijgen ze dan wel een eigen stukje hier op ons blog?

Kijk eens goed. Het zijn wel de eerste hoge Grenson Sharp schoenen in het blauw nubuck met een red brick zool. Jawel, alle redenen waarom een schoen vet kan zijn, zitten in deze schoen verwerkt. Blij als een kind toen ik deze vond bij Coggles.com. Nu maar hopen dat de levering vanuit York een beetje snel gaat.

Verkrijgbaar bij Coggles.com.

Tags from the story
, , , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.