APC Weekend tas,

Natuurlijk is het overduidelijk dat ik een tassen tik heb, maar één ding scheelt, de tassen tik is nog niet groter dan de schoenen tik. Ik was eerder al opzoek geweest naar een goeie tas voor dagelijks gebruik, voor de laptop en wat papierwerk. Deze tas had ik reeds gevonden. Alleen ontbrak in de collectie nog een goeie tas voor een weekendje weg.

Guess what, ook die tas heb ik zojuist gevonden. Ik had deze weekend tas van APC al eerder op het oog, maar kon toen geen adres vinden welke mij deze kon aanbieden. Vandaag vond ik tussen de New Arrivals van de TresBienShop ineens deze beauty. Mooi camelkleurig ruw suède, met donkerbruin leren handgrepen. Dit is dus de manier om stijlvol een weekend er tussen uit te gaan.

Verkrijgbaar bij TresBienShop.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.