Asics Gel-Lyte III,

Voorheen was er voor mij maar één merk sneakers. Serieus, voor wat betreft sneakers was ik behoorlijk eenkennig. Bij mij moest er gewoon een Swoosh op staan, anders telde het niet. Tegenwoordig maakt het mij niet heel veel meer uit. De eenkennigheid is totaal verdwenen. Daar ben ik blij om, anders had ik de volgende sneaker nooit gekocht.

Asics kennen we allemaal, zij brengen onder andere al geruime tijd met succes de Gel-Lyte III uit. Sneakerheads kennen deze vooral vanwege de bijzondere lip. PickYourShoes.com is sinds jaar en dag een van de grotere online retailers voor sneakers. De keren dat ik daar geld naar toe gebracht hebt, dat valt is niet meer te tellen. En ook nu weer, want zij hebben nu een exclusief eigen kleurtje van de Gel-Lyte III, deze bevalt mij wel.

Uiteraard enkel verkrijgbaar bij PickYourShoes.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.