Bleu de Paname chino,

We schrijven hier bij OurBubble al geruime tijd vol lof over de verschillende varianten van workwear welke door ieder label op de markt gebracht worden. Ik verwacht dan ook dat komend seizoen de workwear in alle varianten niet ui het straatbeeld weg te denken zullen zijn. Als je als label nog geen lijn met workwear hebt, dan loop je achter.

Bleu de Paname is flink bij de tijd. Zij komen dit seizoen ook wel weer met een prachtige lijn in dit genre. Van deze lijn wil ik graag één stuk in het bijzonder uitlichten. De Bleu de Paname Fatigue broek. Jazeker, fatigue betekend letterlijk moe van werken een topnaam voor workwear. De details zijn super zoals we gewend zijn van Bleu de Paname.

Op voorraad bij OiPolloi.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.