BMW GT X Trussardi

Nike X supreme, Futura X Incase.. Alles en iedereen gaat een collaboratie aan tegenwoordig. En als je alleen al sterk bent.. Samen ben je sterker. 1+1=2 en 2 is meer dan 1.. een win-win dingetje zou je zeggen. Vaak komt er ook wel wat leuks uit. Dit gebeurt vrij vaak in kleding en schoenen. Vervolgens kwamen samenwerkingen met paraplu’s en denim winkeltjes en rand apparatuur met grote label.

BMW.. geen lulligĀ autofabrikantje te noemen vond het een goed idee om ook eens een schot op doel te wagen. Vanaf nu noemen we BMW even Ronald de Boer (WK 1998, halve finale, penalty..oude wond..). Zo erg kun je mis schieten dus. Trussardi, hoewel geen favoriet van mij, gaat echt all out en doet het volmondig goed. De collectie sluit naadloos aan op de bekleding van de wagen. Kleur en materiaal gebruik, erg verfijnd. mooie bruin en beige tinten in een zacht lederen uitvoering. Het ziet er echt erg goed uit.
En toch dacht ‘Ronald’ we doen de 5 serie GT. Dat is hetzelfde als Dr. Schumacher vragen om Bonnie St Clair mooi te maken. Een onmogelijke opgave maar je kan je best doen. Trussardi verdient alle lof en het resultaat?

Kijk zelf maar:

Het exterieur ga ik niet hier plaatsen. Klik hier maar als je het wilt weten. Maar het had altijd nog erger gekund met een X3…

Tags from the story
, , , , , ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.