Bretonse trui, maar dan anders,

Ik hou wel van dat maritieme streepje. Maanden terug hadden we al een originele Bretonse trui op de voorpagina staan. Maar ook deze klassieker wordt geen rust gegund. De trui van die we vandaag op deze pagina zetten is duidelijk gebaseerd op deze klassieker.

Lacoste komt in de L!ve lijn met een bijzondere twist op de Bretonse trui. De inspiratie bron is duidelijk herkenbaar, maar Lacoste zou zichzelf niet zijn als ze deze niet naar hun eigen hand zouden brengen. En nee, de foto was niet onjuist, het streepje in loopt inderdaad niet recht. Jazeker, dit vind ik nou gewoon een leuke trui.

Verkrijgbaar, waar anders dan bij EndClothing.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.