Church Blakeney Suède,

Mocht je na al het Alden en Mark McNairy geweld nog niet de juiste red bricks gevonden hebben, dan hebben we hier zomaar weer een optie. De schoenmaker in dit geval is Church. Weer zo’n heerlijk oud Engels merk met een jarenlange traditie. Thomas Church is in 1873 begonnen met het maken van schoenen, samen met zijn zonen.

Jaren later worden nog steeds alle Church schoenen handgemaakt in het Engels Northampton. De gemiddelde fabricage tijd van een Church schoen is 8 weken. Die schoenen hebben al een heel leven achter zich wanneer ze in jou handen terecht komen. Deze Goodyear welted Blakeney hadden ze vorig jaar al in de collectie en gelukkig is die ook dit jaar weer aan te schaffen. Geweldige kleur voor een red brick.

TresBienShop heeft deze op voorraad.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.