Church Deuce Vintage

O jee, Frans wat doe je ons toch steeds weer aan. Waar we eerder klaar waren met over Alden te schrijven, Kwam Frans Boone met nog een trio Aldens die we niet konden weerstaan om te posten. Bedachtzaam als de man is haalt ie toch gewoon geen Aldens in huis! Wat doet ie.. Haalt hij een pracht setje Church’s in huis.

De Church Deuce Vintage Tennis. Een heerlijke basic tennis schoen. Nou ja.. Basic. Ik heb al aangedrongen op het in huis hebben van basic witte schoentjes. Maar misschien voor wie basic met een dikke laag klasse zoekt is de Deuce wellicht het alternatief. Wit (uiteraard) kwaliteits nubuck op een goodyear crepe zool. Een knap staaltje vakwerk voor een frisse cleane look. Je moet iets dieper de buidel in dan een setje Robey’s of Adidas Stan Smith’s maar eerlijk gezegd zijn dit soort beauties het meer dan waard.

Frans zal je graag helpen aan een paartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.