Clarks Originals Wallabee,

Iedereen die dit blog nu een tijdje volgt weet dat we best fan zijn van alles wat Barbour is en dat we ook niet vies zijn van de schoentjes van Clarks Originals. Barbour gebruikt al jarenlang eenzelfde techniek om hun jassen waterdicht te houden. Het is een bewezen concept. Voor jagers van het Engelse land zijn deze met wax behandelde katoenen stoffen al jaren hun schild tegen de elementen. En wellicht maakt het gebruik van die techniek de jassen zo geliefd.

En net dat materiaal hebben ze bij Clarks Orignals gebruikt om een van hun meest bekende klassiekers weer eens een nieuwe look te geven. En het mag gezegd worden, dit is een verdomd goed geslaagde uitvoering van de Wallabee. Waxed Cotton met een gele haast vintage-achtige crepe zool en leren contrastrijke details. Chapeau !

EndClothing heeft net een voorraad binnen gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.