De Vrijheidsbeeld Dunks,

de vrijheidsbeeld dunks

De historie van het Vrijheidsbeeld is, hoop ik, wel bij iedereen bekend. De dame staat sinds 1886 in volle glorie bij de ingang van New York. Het staat symbool voor iedereen welkom heten. Hoewel dat iedereen door de laatste jaren wellicht minder van toepassing is, maar dat volledig terzijde. Deze dame staat wel aan de oorsprong van de Dunks waar ik het hier over wil hebben.

In mijn optiek is dit de beste release van de Dunks voor dit jaar. Althans, van alles wat we reeds gezien hebben. De karakteristieke kleur van het Vrijheidsbeeld knalt goed op de schoen. En na grof gebruik slijt de verf op een prachtige manier, zodat iedereen een eigen authentieke twist aan de schoen kan geven. Dat is vooral goed te zien aan het einde van dit filmpje. Wanneer je de groene kleur prefereert, dan moet je hier dus gewoon subtieler mee omgaan.

Waar je ze kan vinden? Vraag het je Nike SB dealer.

Tags from the story
, , ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.