De zon schijnt weer,

Gisteren was het echt een mooie dag, het was wel koud, maar die zon was toch helemaal geweldig. Toen ik rond het avonduur richting huis reed bedacht ik me wel dat het hoog tijd is voor weer eens een nieuwe zonnebril. Naast schoenen en shirts, kan je ook van brillen natuurlijk nooit genoeg hebben.

Toen ik na thuiskomst even snel het laatste nieuws ging doornemen en mijn mail ging bijwerken, werd ook hier mijn gedachte naar een zonnebril gestuurd. Oakley heeft enige tijd terug al nieuwe kleurtjes van de Frogskin getoont, maar  onderstaande kleur kende ik nog niet en deze foto zat zomaar in mijn mailbox. Deze is momenteel onderweg naar de Oakley Dealers.

Maar uiteraard ook eerdaags wel verkrijgbaar bij Oakley Online.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.