Deuce Backgammon,

Iedereen heeft wel eens een mooi lederen luxe koffertje Backgammon gezien, niet waar? Zo’n beige koffertje, heerlijk klassiek, met donker bruine accenten. Vaak zie je nog een paar studenten in de zomer met een koffertje in hun hand door het park sloffen. Op zich is het best stijlvol. Maar het kan ook anders.

En hoe anders, dat laat Deuce graag zien. Dit is ook een Backgammon setje, maar mogelijk stijlvoller dan een bruine leren koffer. Dit setje ligt qua stijl volledig in lijn met je iPhone, je iPad en je MacBook. Of, zoals je wilt, je Blackberry Torch, Blackberry Playbook en je Sony Vaio. Deuce blinkt uit in het ingewikkeld maken van eenvoudige spelletjes. En zeg nou zelf, dit setje staat wel heel mooi in de huiskamer.

Meer informatie? Zie Deuce.fr.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.