Diesel laptop sleeve,

Afgelopen week heb ik jullie al op de fiets richting Tenue de Nîmes gestuurd om je nieuwe MacBook ook een fatsoenlijke sleeve te geven. Mocht het zo zijn dat je dit advies niet hebt ogevolgd om welke reden dan ook, dan komt hier de herkansing voor de trotse bezitters van een 13″ MacBook Pro, of iedere andere 13″laptop uiteraard.

Naast Nudie Jeans heeft ook Diesel een nieuwe sleeve ontwikkeld, welke ik wellicht nog praktischer vind dan de eerder genoemde variant. De sleeve van Diesel komt met wat extra opbergmogelijkheden. Daarnaast heeft deze hoes erg leuke details welke we uiteraard kennen van de Diesel Jeans.

Verkrijgbaar bij de USA webshop van UrbanOutfitters.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.