Dockers X Johnny Loco

Nooit geweten dat Johnny Loco Nederlands is. Las het ergens en ben even verder gaan clicken. Wat zie ik? Een samenwerking met Dockers. Dat vind ik leuk. Want al die labeltjes met chino’s zijn allemaal wel leuk hoor. Maar ik kijk toch eerst altijd bij Dockers..

Dus wat nu? Dockers en Johnny Loco gaan samen. Wat is er gebeurt? Johnny Loco gaat een limited edition cruiser bouwen volgens het recept van Dockers. En ik moet zeggen dat hij wel heel Hollands aanvoelt. Zal iets met het knal oranje kleurtje te maken hebben. Wel fraai die witte bandje en dat bruine zadeltje en handgrepen. Ik ben zelf iets meer van de sportievere fietsjes maar voor wie zich niet kan inhouden.. Je kunt er een winnen. Enige dat je hoeft te doen is je hier even inschrijven. Ja… Ik vind hem best vet!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.