Edwin Homerun Jacket,

Wat kunnen we zeggen over Edwin? Heel eerlijk, hier bij OurBubble hebben we nog al moeite met het label. En ik weet het, het is flauw, maar die naam van het label, tsja.. het spreek nou niet bepaald tot de verbeelding. Wellicht hebben we gewoon een suffe associatie met de naam Edwin en weten we best dat het jeans merk hier niet zoveel aan kan doen.

De spulletjes die zij op de markt brengen zijn heus wel mooi om te zien, maar de jeans met de naam Edwin, zal je niet snel een foto hier bij OurBubble van vinden. Hun super mooie baseball jassie daarentegen staat hier vol overgave ten display. Wat een fijne jas is dit zeg, su├Ęde mouwen, canvas body, echt goed gedaan! En de prijs is best vriendelijk, eigenlijk wil ik voor dit jack best in een Edwin lopen.

Verkrijgbaar via JeansOnline.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.