Een mooie riem,

Zo eenvoudig als de titel, zo eenvoudig als het product: de riem. En toch gaat er in het maken van zo’n eenvoudig product nog behoorlijk wat tijd en energie zitten. Althans, dat is het geval wanneer deze gemaakt wordt op ambachtelijke wijze in de fabriekshal van Tanner Goods.

Bij Tanner Goods maken ze van alles van leer. Maar dan wel enkel en alleen van leer van de hoogste kwaliteit. Dat wordt wel duidelijk wanneer je deze riem in je handen hebt gehad. Dankzij de natuurlijke kleur van het leer, weet je zeker dat deze riem echt een mooie unieke patina krijgt na jaren van dragen. Deze riem moet je gewoon hebben.

Via Tanner Goods.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.