Een niet zo klassieke klassieker,

Zeg je vaak vroeger was alles beter, of ga je liever met je tijd mee? Vandaag maakt het helemaal niet uit. Vandaag heb je het allebei. Kijk maar naar deze Porsche 911, of is het geen Porsche? De auto’s uit de fabriek van Singer zijn ooit allemaal als Porsche begonnen. Singer handelt namelijk in oude Porsches, althans, ze kopen ‘Elfjes’ van voor 1994, strippen deze en bouwen ze daarna weer op.

Het resultaat is best aardig. De meeste originele lijnen blijven behouden, enkel de heupen doen een stuk dikker aan. Zelfs de originele Blaupunkt radio blijft in de wagen, maar deze wordt wel uitgebreid met een iPod connector. Motorisch knappen ze het oude beestje ook op en geven ze, wanneer gewenst, de motor nog wat extra PK’s. Al met al een prima alternatief voor een nieuwe 911 van Porsche zelf. Deze Singer vind ik mooier, maar is het nou een Porsche of niet?

Ook hebben? Kijk even op de Singer Vehicle Design site.

Tags from the story
, , ,

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.