Filson Greenwood Wool Jacket,

Soms weet je gewoon dat je bij het lezen van een woord, de bijbehorende link maar direct moet aanklikken. Ik heb dit vaak wanneer ik het woord Filson lees. Zeker wanneer dit woord kort erop wordt opgevolgd door het woord jas of jacket. En dat was hier dus duidelijk weer het geval.

Het aanklikken van de link bracht mij bij dit wonderschone jassie van Filson. Donkergroen wol van buiten, beige moleskin gevoerd en een goeie opstaande military boord. Deze jas is winddicht en verrekte stijlvol. Soms is het jammer dat het aanklikken van een link je direct weer een flink aantal dollars kost. Maar, in dit geval zijn de dollars erg goed besteed.

Verkrijgbaar in de Filson Webshop.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.