Fred Perry Harrington jas,

Wat kunnen ze dat toch weer goed daar, die lui van Fred Perry. Eenvoudige kleding met veel oog voor detail maken. Deze jas is er weer zo’n heerlijk voorbeeld van. Het is een reproductie van een klassieker, welke al weer een aantal seizoenen verkrijgbaar is. En niet geheel onterecht zullen we maar zeggen.

Deze jas is gewoon een voorbeeld van een kledingstuk welke je eigenlijk in de kast moet hebben hangen. Het is een eenvoudig model, maar de afwerking is weer meesterlijk. De hoogsluitbare kraag, de tartan voering, Frted Perry logo’s op de knopen, logo’s op de rits en afgemaakt met een borduursel van het logo op de borst. Donkere jeans eronder en spierwitte sneakers. Dat zal mijn advies zijn in deze. Veel plezier ervan.

Verkrijgbaar bij EndClothing.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.