Gezocht: Saddle Shoes,

Ik heb eerder geschreven over de Ivy League en de schitterende foto’s welke je kan vinden in Take Ivy. Hier zal eerdaags ook een Nederlandse uitgave van verschijnen, maar wellicht daarover later meer. De¬†Engelstalige¬†variant beschrijft op pagina 129 een minimale uitvoering van de schoenenkast van een Ivy Leaguer:
“Four pairs – Cordovan plain toe or saddle shoes in black or brown, classic loafers, boat shoes or sneakers, brown boots”

Op zich heb ik al een redelijk schoenenkast vol staan, maar een paar mooie Cordovan saddle shoes ontbreekt nog. Een zoektocht langs het mooie Internet bracht mij op onderstaande foto. Heel veel details ontbreken mij. Ik weet dat het een Alden is, verrassing, maar een winkel welke deze op voorraad heeft heb ik nog niet gevonden. Leffot.com had ze, maar helaas niet meer in mijn maat. Dus mochten jullie nog een 9,5D tegenkomen, laat het mij weten. Deze schoen moet ik hebben.

Tips zijn welkom, bijvoorbeeld via twitter @TDCCBB.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.