Gitman Bros model theedoek,

Oké, het wordt misschien een beetje een overkill aan shirts hier online bij OurBubble, maar ik wilde deze toch even hier laten zien. Het gaat niet eens zozeer om de kleur of het patroon. Het gaat in dit geval om de inspiratiebron welke Gitman Bros had bij het ontwerpen van dit shirt. De titel van deze post is niet eens een grap.

Het ontwerp van dit shirt is inderdaad gebaseerd op de traditionele Europese theedoeken. Dat Europese had ik niet door, maar dat theedoekgehalte zag ik wel. Maakt overigens voor dit shirt niet uit, het is immers een Gitman shirtje, dus deze zit sowieso wel goed. De kleuren? Prima op een vaag geworden jeans, die Sperry’s van gisteren erbij en je outfit is klaar. Enjoy!

Verkrijgbaar waar anders dan bij Epaulet.

Tags from the story
, , ,

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.