Het BBQ weer komt eraan!

Gisteren, tijdens al het geweld van de zon, heb ik mijn barbecues weer eens een grondige schoonmaak beurt gegeven. Even een kleine tip, behandel je grilrooster zoals je je jeans behandeld, gebruik GEEN zeep bij het schoonmaken. Een badje van lauw-warm water is meer dan genoeg. De rest gaat kan wel met een zachte doek en warm water met een beetje zeep.

Zelf ben ik de gelukkige eigenaar van 2 Weber BBQ’s, 2 kunnen altijd meer dan 1. En wanneer je weleens meer dan 8 vrienden voor een bescheiden BBQ-feestje uitnodigt kom je er al snel achter dat 1 te weinig is. Mocht je dus nog een tweede zoeken, of moet je uberhaupt nog de eerste kopen, zoek niet verder. Voor het komende seizoen heeft Weber hun meest populaite barbecue een nieuw kleurtje gegeven. Baksteenrood, ik vind het prima.

Via de Weber site.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.