Het is zondag, tijd voor schoenen,

Waarom zou je je op zondag om andere zaken druk maken dan op ieder ander willekeurige dag? Mij idee, dus vandaag hebben we het weer eens over schoenen. Tricker’s of England schoenen welteverstaan. Dit label hebben we al eerder onder de loep genomen in hun samenwerking met The Bureau Belfast. En ook dit maal hebben zij elkaar weer gevonden. En hoe!

Met het oog op de komende zomer, is het wellicht vreemd om een boot aan te prijzen, maar aan de andere kant, als je hem nu koopt, kan je er zeker nog wel een paar weken plezier van hebben alvorens je ze in de zomeropslag moet plaatsen. Het steenbruin suède oogt erg prettig op deze schoen, verwacht dat die schoen het behoorlijk goed doet onder een goed doorgewassen jeans.

Exclusief via The Bureau Belfast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.