Hollands Glorie deel III,

Heerlijk om in Nederland te zijn. Heerlijk om te zien hoeveel leuke merken dit land al heeft voortgebracht. Ook heerlijk om te zien dat hier in dit kleine land nog op zo’n haast ambachtelijke wijze met producten en hun productie wordt gegaan. Nee ik ben niet aan het zweven, don’t get me wrong, maar soms ben ik best blij met die kleinschaligheid van dit land.

Hoezo? Neem nou CowboysBelt als label, zij zijn ruim 20 jaar bezig met het vervaardigen van mooie leren riemen. Vijf jaar geleden bedachten ze dat ze ook eens tassen moesten gaan maken. En ik kan jullie verzekeren, dat doen ze vrij aardig. De tas van mijn keuze? Kan niet anders dan dat dat The Bag is van CowboysBag. Praktisch, 4 vakken met genoeg ruimte voor al mijn zooi. Het leer is van mooie kwaliteit en de tas komt standaard met 2 jaar garantie op de sluitingen en de draagriem. Dit is echt een fijne tas.

Deze en ander modellen van CowboysBag vindt je hier bij CheckYourBag.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.